Vélemények és ajánlások

.Az ügyfelek elmondják véleményeiket és ajánlásaikat az IT Company-ról

 

"IT Company nem csak az aktuális számítástechnikai problémáinkat kezeli, hanem tanácsadóként is nagy segítséget nyújt. Az IT Company munkatársai átlátják, hogy milyen IT megoldásra van szükségünk a vállalat sikeres működéséhez és személyreszabott, mindig a legkorszerűbb technológiát  követve optimalizálja mindennapi munkákat.

Az újabban telepített Office 365 szoftverrel tökéletesen elégedettek vagyunk. Szemmel látható a költséghatékonysága. Rugalmassága eredményezi, hogy több országon keresztül oszthatunk meg és érhetünk el fontos vállalati információkat.

Az IT Company technikusainak Office 365 szakértelmével teljeskörűen elégedett vagyok és teljes szívemből merem Őket ajánlani."

 

Klaus Jespersen | Nature Home Kft.

 

 

 

"Helyszínen üzemeltetett szervermegoldásról váltottunk az IT Company segítségével Hosted Desktop megoldásra. Az átállás az éjszaka folyamán történt, így munkavégzésünket egyáltalán nem korlátozta, másnap már az új Hosted Desktopon dolgozhattunk, mintha semmi sem történt volna.

Az IT Company által szolgáltatott Hosted Desktop megoldás gyors, kötlségtakarékos és rugalmas, amely elősegíti, hogy az összes alkalmazást és adatot különböző helyszínről egyszerűen elérhetjük.

IT Company 2001 óta támogatja munkánkat. Munkatársai mindig felkészültek és szolgálatkészek. Legjobb ajánlásomat adom nekik."

 

Peter Nielsen | House of Rustic 

 

 

 

"Rugalmasság, szolgáltatás gondolkodásmód és a gyorsaság volt az oka, hogy a Carlsberg az IT Company-t választotta informatikai partneréül 2003-ban. Mivel az első napkotól kezdve az IT Company volt cégünk társult partnere, így a két vállalat között már erős kapcsolat áll fenn. Mint vezető sörfőzdénél, fontos, hogy az IT mindig működjön, mert nem várhatunk napokat a megoldásra. Az IT Company gyorsan megoldja problémáinkat, akár távolról, vagy helyileg is."

 

Malgorzata Wojewodka | Carlsberg Hungary Kft.

 

 

 

"Amikor a JYSK megkezdte működését Magyarországon, az IT Company a kezdetektől részt vett a hálózat tervezésében, valamint a szerverek és munkaállomások beállításában. Egy IT cég erőssége a rugalmasság és, hogy professzionális módon kezeli a kéréseket. Nagyon ajánlom az IT Company-t informatikai partnernek, ha Ön már folytat üzleti tevékenységet Magyarországon, vagy ha még csak folyamatban van a megvalósítása."

 

Rene Kristiansen | JYSK

"Amikor az Atlas Copco a magyarországi üzem létrehozását tervezte, az IT Company-t már az elejétől bevonta a kivitelezésbe. Az IT Company a bevezetéstől kezdve professzionális és hatékony módon kezelte az IT projektet. Ma is az IT Company a mi preferát IT partnerünk."

Per-Magnus Hyltenius | Atlas Copco

"Néhány évvel ezelőtt amikor a PPG elhatározta, hogy kihelyezi az IT infrastruktúra támogatását Magyarországon, az IT Company-t választottuk. Most már látjuk, hogy jól választottunk, mivel az IT Company megbízható és szakképzett partner az IT műveleteinkhez. Az IT Company-val való együttműködés a kívánt IT infrastruktúra támogatás stabilitását adja számunkra, míg a felhasználók a kölcsönös bizalom és tapasztalat előnyeit élvezik, melyet az évek alatt építettünk a közös megállapodásunkkal. Az IT Company egy fontos darabja lett a PPG sikerének Magyarországon!"

 

Miroslav Hrabovsky

Site IT Support Coordinator – Czech Republic, Slovakia, Hungary

Information Technology EMEA | PPG

IT Company Kft.

1015 Budapest

Fiáth János utca 8.

Tel.: +36 21 2523-200

post@itcompany.hu

  • LinkedIn
  • Facebook

© Copyright 2019 IT Company Kft.