RENDSZERÜZEMELTETÉS

Mi vagyunk az Ön IT részlege! Rendelkezésre állunk a nap 24 órájában, az év minden napján!

IT Üzemeltetés

Informatikai osztályának kiszervezése az IT Company felé egyaránt költséghatékony és időtakarékos megoldás valamint lehetővé teszi, hogy Ön a fő üzleti tevékenységére koncentrálhasson.Szolgáltatásunk részeként rendszeresen helyszíni ellenőrzéssel és felülvizsgálattal ellenőrizzük rendszereit.IT beállításai folyamatos felügyelet alatt állnak az év minden napján, 24/7/365 alapon.

Bármilyen probléma felmerülése esetén legelőször megkísérlünk telefonos segítséget nyújtani, vagy a hibát távolról megoldani.

Ha a probléma nem oldható meg távolról, akkor egy előre meghatározott időben (általában 2-4 munkaórán belül) felkeressük székhelyén, hogy megtehessük a szükséges javítási munkálatokat.
 

Havonta nyilvántartást küldünk Önnek, listázva az IT karbantartási munkákat, amelyeket végrehajtottak kollégáink az elmúlt időszakban.

Üzemeltetés külföldi vállalatoknak

A magyarországi alacsony bérszintek teszik rendkívül nyereségessé a Magyarországon kívüli vállalatokat, hogy részben vagy teljes egészében kiszervezzék IT osztályukat.Az IT Company nem csak Skandináviában, a Nyugat-Balkán területén, de Észak-Amerikában is kiszolgál vállalatokat.

Egy ingyenes, kötelezettségmentes beszélgetésért lépjen kapcsolatba velünk!

ÉRTÉKESÍTÉS

+36-21-25-23-200

Rendelje meg IT megoldását

KEZDJEN HOZZÁ MOST!

Szeretne többet tudni az Outsourcingról? Kérjük, töltse ki az űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel.

Worry-free támogatás

Szeretne összpontosítani üzletére "Gondtalan" IT támogatással?

Kérjük olvassa el díjnyertes támogatásunkat, amely magában foglal egy ESET Antivírus szoftvert és garantálja munkaállomásai frissítését.

IT Company Cooperation Kft.

H-2100 Gödöllő,

Damjanich János utca 13.

Tel.: +36-21-25-23-200

E-mail: post@itcompany.hu

Copyright © 2021 IT Company Kft.

  • LinkedIn
  • Facebook Clean