IT Company logo
Magyar
English

RENDSZERÜZEMELTETÉS

Mi vagyunk az Ön IT részlege! Rendelkezésre állunk a nap 24 órájában, az év minden napján!

IT Outsourcing

 

Informatikai osztályának kiszervezése az IT Company felé egyaránt költséghatékony és időtakarékos megoldás valamint lehetővé teszi, hogy Ön a fő üzleti tevékenységére koncentrálhasson.Szolgáltatásunk részeként rendszeresen helyszíni ellenőrzéssel és felülvizsgálattal ellenőrizzük rendszereit.IT beállításai folyamatos felügyelet alatt állnak az év minden napján, 24/7/365 alapon.

Bármilyen probléma felmerülése esetén legelőször megkísérlünk telefonos segítséget nyújtani, vagy a hibát távolról megoldani.

Ha a probléma nem oldható meg távolról, akkor egy előre meghatározott időben (általában 2-4 munkaórán belül) felkeressük székhelyén, hogy megtehessük a szükséges javítási munkálatokat.
 

Havonta nyilvántartást küldünk Önnek, listázva az IT karbantartási munkákat, amelyeket végrehajtottak kollégáink az elmúlt időszakban.

IT Outsourcing külföldre

 

A magyarországi alacsony bérszintek teszik rendkívül nyereségessé a Magyarországon kívüli vállalatokat, hogy részben vagy teljes egészében kiszervezzék IT osztályukat.Az IT Company nem csak Skandináviában, a Nyugat-Balkán területén, de Észak-Amerikában is kiszolgál vállalatokat.

Egy ingyenes, kötelezettségmentes beszélgetésért lépjen kapcsolatba velünk!

HÍVJON MINKET

+36 21 2523-200

Rendelje meg IT szolgáltatását

KEZDJEN HOZZÁ MOST

Ha szeretne összpontosítani üzletére "Gondtalan" IT támogatással.

Kérjük olvassa el díjnyertes támogatásunkat, amely magában foglal egy ESET Antivírus szoftvert és garantálja munkaállomásai frissítését.

IT Company Kft.

1015 Budapest

Fiáth János utca 8.

Tel.: +36 21 2523-200

post@itcompany.hu

  • LinkedIn
  • Facebook

© Copyright 2019 IT Company Kft.