top of page
galba0417_Happy_agent_in_a_call_centre._Call_centre_is_not_too__d7a2ff32-c67c-4f6c-86f8-f9

Kiszervezi informatikai vállalatát, és időt és pénzt takarít meg

Az IT cég IT-támogatási szolgáltatásokat kínál az Ön informatikai rendszereinek biztonságos működésének biztosítása érdekében. Szakterületünk az informatikai rendszerek üzemeltetésének kiszervezése, akár helyben, akár hosting központban, akár felhőmegoldásként futnak.

 

Ha az IT Company-val együttműködik vállalata informatikai kiszervezésében, bizalmas partnerre támaszkodhat, aki teljes felelősséget vállal informatikai rendszerei üzemeltetéséért. Széleskörű informatikai ismeretekkel és nagy tapasztalattal rendelkezünk az informatikai rendszerek üzemeltetésében. Sok cég ezért választ minket beszállítóként különféle informatikai feladatokhoz.

Az IT outsourcing előnyei

A vállalat informatikai tevékenységének kiszervezése számos előnnyel jár. Az IT-outsourcing egyik legjelentősebb előnye, hogy megszabadítja Önt az IT-műveletek menedzselésével járó gondoktól, és lehetővé teszi, hogy az alaptevékenységére koncentráljon. Ez lehetővé teszi vállalata számára, hogy versenyképesebbé váljon, nagyobb nyereséget érjen el, és elégedettek maradjanak alkalmazottaival. Ezért az informatikai feladatok kiszervezése gyakran kiváló befektetés lehet sok cég számára. Tanácsaink segíthetnek abban, hogy cége a megfelelő outsourcing megoldást válassza.

Takarítson meg 25-30%-ot az informatikai műveleteken

Az IT vállalattal, mint informatikai outsourcing szolgáltatóval való partnerség azt jelenti, hogy búcsút mondhat az IT-műveletek egyedüli menedzselésével járó nehézségeknek. Ez lehetővé teszi, hogy erőforrásait vállalkozása egyéb kritikus szempontjai felé irányítsa. Tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a vállalkozások, amelyek úgy döntenek, hogy IT-műveleteiket kiszervezik nekünk, akár 25%-ot is megtakaríthatnak informatikai működési költségeikből.

Info

Üdvözöljük az IT Company Cooperation Kft.-nél, informatikai támogatási és outsourcing szolgáltató partnerénél. Vezető informatikai szolgáltatók vagyunk, és különféle megoldásokat kínálunk annak érdekében, hogy a vállalkozások élen járjanak napjaink folyamatosan változó technológiai környezetében.

 

IT biztonsági megoldásaink célja, hogy megvédjék vállalkozását a legújabb kiberfenyegetésekkel szemben. Ezenkívül informatikai támogatási szolgáltatásaink azt a nyugalmat biztosítják, hogy tapasztalt szakemberek kezelik rendszereit.

 

Az IT Company Cooperation Kft.-vel ránk bízhatja informatikai igényeit, így Ön az üzleti tevékenységre koncentrálhat...

Szolgáltatásaink

  • IT Szolgáltatások

  • IT outsourcing

  • IT támogatás

  • IT infrastruktúra

  • Microsoft 365

  • Kiberbiztonság

  • Tudatosító tréning

  • Tárhelyszolgáltatások

  • Távoli támogatás

  • Hardver beszerzés

Kapcsolatba lépni

IT Company Hungary

Damjanich János utca 13.

H-2100 Gödöllő

Telefon:  +36 2125 23200

email: post@itcompany.hu

 

Lépjen kapcsolatba velünk

bottom of page