top of page

VÉLEMÉNYEK ÉS AJÁNLÁSOK

Ügyfeleink által adott ajánlólevelek
NatueHome

"IT Company is not just our IT supplier but also our IT advisor. IT Company understands our business and has lately delivered a solution, based on Office 365 which optimizes our daily work. With a successful implementation of Office 365, done by IT Company, we are now happy to see, where we can save money and still be able to share information on cross of borders. IT Company’s consultants are experts in Office 365 and I only can highly recommend them."

 

Klaus Jespersen | Nature Home Kft.

"We have moved from a locally based server solution to a Hosted Desktop solution by the help of IT Company. During the implementation we had no down time at all, the switch was done overnight and next day we could continue working on the new Hosted Desktop without any distraction.

With Hosted Desktop solution from IT Company, we have a flexible, fast and cost saving IT setup, which gives us the freedom to access all our applications and data from different locations.

IT Company has been our IT partner since 2001. We find the staff very  professional and service minded. I can only give them our very best recommendations."

 

Peter Nielsen | House of Rustic

House of Rustic
Carlsberg

"Flexible, service minded and fast solution was the reason why Carlsberg chosen IT Company as their preferred IT partner in 2003. Since the first day IT Company partnered with Carlsberg Hungary the connection between the two companies has been strong. As the leading beer brewery it is important that our IT is always working and we do not have to wait days for solutions. IT Company is fast in solving our problems either remotely or onsite and take our business seriously."

 

Malgorzata Wojewodka | Carlsberg Hungary Kft.

"When the JYSK started their operation in Hungary IT Company was involved from the beginning from planning of the network to the setup of Servers and Workstations. IT Company handled the IT project from the beginning in a professional and efficient way. One of IT Company’s strength is their flexibility and professional way to handle our requests. We can highly recommend IT Company as partner when either you are in the progress or already doing business in Hungary. Today we still use IT Company as our preferred IT partner."

 

Rene Kristiansen | JYSK

JYSK
Atlas Copco

"When Atlas Copco Planned to establish a factory in Hungary, IT Company was involved from the beginning. IT Company handled the IT project from the initiation in a professional and efficient way. Today we still use IT Company as our preferred IT partner."

Per-Magnus Hyltenius | Atlas Copco

"IT Company nem csak az aktuális számítástechnikai problémáinkat kezeli, hanem tanácsadóként is nagy segítséget nyújt. Az IT Company munkatársai átlátják, hogy milyen IT megoldásra van szükségünk a vállalat sikeres működéséhez és személyreszabott, mindig a legkorszerűbb technológiát  követve optimalizálja mindennapi munkákat.

Az újabban telepített Office 365 szoftverrel tökéletesen elégedettek vagyunk. Szemmel látható a költséghatékonysága. Rugalmassága eredményezi, hogy több országon keresztül oszthatunk meg és érhetünk el fontos vállalati információkat.

Az IT Company technikusainak Office 365 szakértelmével teljeskörűen elégedett vagyok és teljes szívemből merem Őket ajánlani."

 

Klaus Jespersen | Nature Home Kft.

 

 

"Helyszínen üzemeltetett szervermegoldásról váltottunk az IT Company segítségével Hosted Desktop megoldásra. Az átállás az éjszaka folyamán történt, így munkavégzésünket egyáltalán nem korlátozta, másnap már az új Hosted Desktopon dolgozhattunk, mintha semmi sem történt volna.

Az IT Company által szolgáltatott Hosted Desktop megoldás gyors, kötlségtakarékos és rugalmas, amely elősegíti, hogy az összes alkalmazást és adatot különböző helyszínről egyszerűen elérhetjük.

IT Company 2001 óta támogatja munkánkat. Munkatársai mindig felkészültek és szolgálatkészek. Legjobb ajánlásomat adom nekik."

 

Peter Nielsen | House of Rustic

 

 

 

"Rugalmasság, szolgáltatás gondolkodásmód és a gyorsaság volt az oka, hogy a Carlsberg az IT Company-t választotta informatikai partneréül 2003-ban. Mivel az első napkotól kezdve az IT Company volt cégünk társult partnere, így a két vállalat között már erős kapcsolat áll fenn. Mint vezető sörfőzdénél, fontos, hogy az IT mindig működjön, mert nem várhatunk napokat a megoldásra. Az IT Company gyorsan megoldja problémáinkat, akár távolról, vagy helyileg is."

 

Malgorzata Wojewodka | Carlsberg Hungary Kft.

 

"Amikor a JYSK megkezdte működését Magyarországon, az IT Company a kezdetektől részt vett a hálózat tervezésében, valamint a szerverek és munkaállomások beállításában. Egy IT cég erőssége a rugalmasság és, hogy professzionális módon kezeli a kéréseket. Nagyon ajánlom az IT Company-t informatikai partnernek, ha Ön már folytat üzleti tevékenységet Magyarországon, vagy ha még csak folyamatban van a megvalósítása."

 

Rene Kristiansen | JYSK

 

 

"Amikor az Atlas Copco a magyarországi üzem létrehozását tervezte, az IT Company-t már az elejétől bevonta a kivitelezésbe. Az IT Company a bevezetéstől kezdve professzionális és hatékony módon kezelte az IT projektet. Ma is az IT Company a mi preferát IT partnerünk."

 

Per-Magnus Hyltenius | Atlas Copco

"Néhány évvel ezelőtt amikor a PPG elhatározta, hogy kihelyezi az IT infrastruktúra támogatását Magyarországon, az IT Company-t választottuk. Most már látjuk, hogy jól választottunk, mivel az IT Company megbízható és szakképzett partner az IT műveleteinkhez. Az IT Company-val való együttműködés a kívánt IT infrastruktúra támogatás stabilitását adja számunkra, míg a felhasználók a kölcsönös bizalom és tapasztalat előnyeit élvezik, melyet az évek alatt építettünk a közös megállapodásunkkal. Az IT Company egy fontos darabja lett a PPG sikerének Magyarországon!"

Miroslav Hrabovsky

Site IT Support Coordinator – Czech Republic, Slovakia, Hungary

Information Technology EMEA | PPG

PPG
bottom of page